Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

12.jpgMatkovich Zsuzsa

SMINKTETOVÁLÓ SPECIALISTA, SMINKMESTER ÉS LÉZER TECHNIKUS                   

"Szerencsésnek mondhatom magam, mert számomra a munkám a hobbim, így nekem valójában minden nap hétvége!"

Már kisgyermek koromban is a színek és a divat világát csodáltam, előszeretettel rajzoltam, festettem, amikor csak lehetőségem volt rá és képeztem magam egy neves festőművésznél. Nem volt véletlen, hogy 1999-ben végre igazán közel kerülhettem a sminkes szakmához, ami örök szerelem marad számomra.

2001 óta a családi vállalkozásunkban a Székesfehérvári Párizs Parfümház és Szépítész Stúdióban vártam a megszépülni vágyó hölgyeket, majd 2011 – ben önálló szalont nyitottam Matkovich Zsuzsa Smink & Sminktetováló Szalon néven.

13Új szalonom megnyitásával párhuzamosan nemzetközi modellügynökségem a Matkovich Model Agency is megnyitotta kapuit, amit 4 évig üzemeltettem éjt nappallá téve. Fiatal tehetséges lányok, fiúk modellkarrierjét indítottam és építettem fel, aminek eredményeként számos modellünk dolgozhatott kínai nagyvárosokban divatbemutatókon, kipróbálhatták magukat többek között a híres isztambuli divatszakmában, továbbá a modellvilág európai fellegváraiban, Milánóban és Párizsban is. Modelljeink szakmai felkészítésén túl a komplett portfóliójukat is elkészítettem, melyhez smink és stylist tevékenységem tartozott. A több lábon álló vállalkozás színvonalas működtetése, a külföldi szakmai utazások, tárgyalások sok esetben napi 12 - 14 órás munkát igényeltek, még hétvégén és 14.jpgünnepnapokon is, ami családanyaként és feleségként egyre megterhelőbb kihívás volt. 

Választanom kellett tehát, és eldöntöttem, hogy a jövőben csak a gyermekkorom óta tartó szenvedélyemnek a rajzolásnak és a festészetnek hódolok, ami számomra igazán a sminkes és sminktetováló szakmákban tud kiteljesedni. 

Folyamatosan képzem magam, szakmai konferenciákra járok és versenyzem is a szakmában, országhatáron belül és külföldön is. Minden erőmmel azon vagyok, hogy az innovatív szakmai megoldásokat az elsők között sajátíthassam el és mire ismerté válnak a közvélemény számára a legújabb trendek és érdeklődnek a szalonomban a legújabb kozmetikai tetoválások után, addigra én már a professzionális új tudás birtokába legyek. Imádom a kihívásokat és az extra precizitást igénylő feladatokat. Így például, egy különleges és speciális technikával készítek igény szerint olyan látványos, sminkhez megtévesztésig hasonlító szemhéjtetoválást, amelynél az alsó és felső tusvonal teljes összeköttetésben van egymással és ezt még egy úgynevezett wetline, vagy nedves vonal pigmentálás is kiegészít. Ezzel is fokozva a „drámai tekintetet”, azoknál a Hölgyeknél, akik ezt napi sminkjüknél már megszokták és tetoválásuknál is igénylik.

25 resize 22 resize 22 resize 22 resize  

A sminkkészítést és a sminktetoválást oktatom is szalonomban, ahol tanítványaim elsajátíthatják a szakma alapjait és biztos tudást szerezhetnek jövőbeni új munkájukhoz.

Büszkeséggel tölt el, hogy Zelina György: „Mesterségem címere” nevű könyvsorozatában publikálhattam, megjelenhettem a média számos területén, a Viasat3 Tv - ben, a Beauty Magazinban, számos egyéb szakmagazinban, napi és havilapokban is egyaránt. Budapesti és vidéki nagyvárosok divatbemutatóin vettem részt, ahol saját nemzetközi paraméterekkel rendelkező modelljeim professzionális sminkjeit készítettem el és az adott Show - hoz illő ruhakölteményeket is én terveztem meg. Komplett színpadi show - kban működtem közre, mint például a „Show of The Kings” szuperprodukció, ami Székesfehérváron került bemutatásra több alkalommal a Vodafone Sport Arénában, illetve a Diamond Night Party, aminek az impozáns Budapesti VAM Design Center adott otthont. Rendszeresen készítem el Színházakban a színészek meghökkentő színpadi sminkjeit is.

15 resize 16 resize

Prémium minőségű, tudásalapú szolgáltatással várlak tisztelettel szalonomban, - ahogy a Vendégeim szokták emlegetni: „A NYUGALOM SZIGETÉN”!

Matkovich Zsuzsa
Sminkmester / Sminktetováló specialista / Lézer Asszisztens

Hitvallásom:

„ A smink és a tartós sminktetoválás öltöztet, viselője mindig sugárzóan szép, magabiztos, és a férfi tekintetek célpontja!”