54 xs

Hidd el, egy jól elkészített szemöldöktetoválás megváltoztatja az életed! Keretet ad a szemeidnek és ezzel, sokkal kifejezőbbé, fiatalosabbá és üdébbé varázsolja az arcodat!

Miért ajánlom a szemöldöktetoválást?

 • Nem kell a reggeledet szemöldökfestegetéssel / rajzolgatással kezdened és emiatt korábban ébredned, aludj csak tovább! ;-)
 • A nap folyamán, sosem mosódik el a szemöldököd, ezért napközben sem kell korrigálnod azt!
 • Nem kell többé aggódnod, hogy a gyermeked/párod arcán ölelkezés után, a szemöldök festéked által hagyott maszatot kell látnod.
 • Szemeidnek keretet adnak az új szemöldökeid, ezzel hangsúlyosabbá is válik arcod.
 • Nem kell többé azt hallgatnod a párodtól, hogy „Mikor leszel már kész a sminkeléssel? Indulhatunk már végre?” ;-P
 • Önfeledten sportolhatsz, izzadhatsz és strandolhatsz kedvedre és nem kell aggódnod a szemöldök-smink elmosódásától
 • Nem kell bosszankodnod, hogy már megint nem sikerült szimmetrikusra a két szemöldököd.
 • Kisbabád van és az éjszakázástól fáradt az arcod, nincs időd magadra? Ha szemöldöktetoválásod van, akkor ez nem probléma többé! Még az éjszakai szoptatáskor is tökéletes szemöldökkel jelenhetsz meg a bébid előtt!
 • Nem kell többé „lavíroznod” a szemöldökfestékekkel a tükör és a közelre látós szemüveged közt, hogy kifesd a szemöldököd
 • A jól elkészített szemöldöktetoválásod előnyösen változtatja meg az arcod, nyitja a tekintetet, optikailag emeli a szemhéjad, ezáltal fiatalítólag hat és még a szemkörnyéki ráncokról is eltereli a figyelmet ;-)

 

A szemöldöktetoválás menete:

 • Beleegyező nyilatkozat -Tájékoztató elolvasása, kitöltése, aláírásaberajzolas small
 • Bőrfertőtlenítés
 • Fotózás
 • Egyeztetés, Igényfelmérés, Tanácsadás, Megbeszélés
 • Pontos Mérés, Tervezés
 • Precíz Előrajzolás
 • Tükörben történő ellenőrzés, Vendég-vélemény kikérés, Megerősítés és Jóváhagyás kérés a Vendég részéről, hogy megfelelő az előrajzolás és kezdődhet a tetoválás
 • Szemöldökigazítás (A szemöldökszálakat formára igazítása és esetlegesen, a berajzolt formán kívül eső szálak eltávolítása történik.)
 • Pigment választás
 • Tetoválás elkezdése (A beavatkozás teljes időtartama alatt, magas hatásfokú érzéstelenítő krémek alkalmazásával történik meg a tetoválás.) A különféle tetoválások teljes elkészítési idejére vonatkozó információt az Árlistánkban, a szolgáltatások melletti zárójelben találjátok.

Szemöldöktetoválás után:

 • A tetoválás hatására néhány órán keresztül, enyhe bőrpír jelentkezik a beavatkozás környezetében és esetleg kissé megduzzadhat és érzékenyebbé válhat a bőr, mely érzés pár óra - vagy nagyon érzékeny bőr esetén, - egy-két nap után teljesen megszűnik
 • A tetovált területen úgynevezett varréteg keletkezik, melyre az elkövetkező napokban vigyázni kell, így fizikai dörzsölés vagy víz nem érheti. Ez a varréteg jellemzően kb. 7 nap után magától lepotyog.
 • A friss tetoválás színe a felületi varréteg miatt, néhány árnyalattal erősebbnek tűnik, mint majd a végleges szín. A var lejövetel után még 4 hétig fokozatosan érik, erősödik a tetoválás színe.
 • 5 hét után és 12 héten belül szükség van egy korrekciós eljárásra, hogy a végleges, kívánt színintenzitást, egységességet elérjük és a tartósságot fokozzuk. A korrekció után 5 héttel várhatjuk a tetoválás végleges színét.

Szemoldok days xs

 

Választható szemöldöktetoválási technikák:

„ARTISTRY” Szálas szemöldöktetoválás (microblading):  

Napjainkban a legigényesebb, legtermészetesebb hatású és ezáltal a legkedveltebb szemöldök tetoválási technikája, speciális szálrendezési módszerrel. A szálazott szemöldöktetoválás célja:

 • a természeteshez megtévesztésig hasonló vékony szálakból álló összhatás kialakítása
 • külső szemlélőnek ne is tűnjön fel, hogy sminktetoválás történt
 • az adott illető személyiségének és korának megfelelő szemöldökforma kivitelezése
 • az eredeti aszimmetrikusság megszüntetése
 • a hiányos, túl vékony vagy túl vastag szemöldök korrigálása
 • eredeti előnytelen forma megváltoztatása                                                    

Abban az esetben, ha az illető világos hajszínnel rendelkezik és a bőrszíne miatt is világos színű tetoválással érhető el a természetes hatás, akkor számolni kell azzal a következménnyel, hogy az Ő esetében a tetoválás élettartama lerövidül. Ezt sajnos vállalni kell az illetőnek, hiszen egy helytelenül megválasztott, az adottságaival ellentétes, erősebb színű pigment használatával a természetesség, mint kötelezően elvárt végeredmény nem valósul meg. Továbbá az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy a szálas technikával kialakított szemöldöktetoválás alapban kevésbé tartós, mint az úgynevezett satír eljárással készült tetoválás. Ugyanis a szálas technológia természetéből fakadóan mindent alárendel a természetes hatásnak és éppen ezért a kecses, vékony vonalak ívében kevesebb festékanyagot tudunk a bőrbe juttatni, így természetes, hogy az élettartam lerövidül 1 vagy másfél évre. Ez nem azt jelenti, hogy ez idő után teljesen kikopik a tetoválás, csak viselője már érzi, hogy megfakult annyira, hogy érdemes lenne újratetoválni. Ezután érdemes egy egyszeri színfrissítést alkalmazni, hogy az elkövetkezendő másfél évre újra intenzív legyen a szemöldöktetoválásunk. Ajánlom azoknak a Hölgyeknek, akik kifejezetten a természetes hatásra vágynak és még nem volt szemöldöktetoválásuk, vagy már kellőképpen kikopott az előző tetoválásuk! <<Több kép>>

56 xs 56 xs 56 xs 56 xs

Satíros Szemöldöktetoválás:

A Satír technikára alapvetően az a jellemző - a szálazott eljárással szemben -, hogy egy sokkal karakteresebb, hangsúlyosabb természetű, és erősebb kontúrokat képez. Szintén szép és igényes szemöldöktetoválás készíthető vele, ám sokkal inkább látványos. Elsősorban azoknak a Hölgyeknek javasolt, akik karakteresebbek és igenis megszokták, hogy a szemöldöküket sötétre festik és ezt várják el a szemöldök tetoválásuktól is. Kontúros és a teljes szemöldökformát egységesen kitöltő végeredmény születik, amelynek következtében egy figyelemfelkeltőbb hatás érhető el a külvilág felé. <<Több kép>>

 61 xs 62 xs 63 xs 64 xs

Púder hatású, Soft Powder, Lágysatíros, Ombre Szemöldöktetoválás:

65 xs

Többféle elnevezés, azonban mindegyik esetben ugyanaz a hatás!
Mind a négy elnevezés ugyanazt jelenti, a szemöldök porhatású mikropigmentációját. Azoknak a vendégeknek ajánlom, akik hozzá vannak szokva, hogy szemöldökük por vagy ceruza segítségével napi szinten sminkelve van és nincsenek megelégedve vele akkor sem, ha a kozmetikus befesti azt. Készülhet egy, két vagy akár három színből is. Jellemzően a szemöldök vége sötétebb és az eleje felé árnyaltan világosodó. Ennél a technikánál jellemzően csak a szemöldök 2/3-a kontúros a többi pedig púderes hatású. <<Több kép>>

 

3D-s szemöldöktetoválás (szálazás + satírozás):

66 67 xsEnnek a technikának a lényege, hogy két stílust vegyítünk. Jellemzően a szemöldök körvonala és eleje microblading extra vékony szálakból épül fel, míg a belső, középső szakasza púderes-satíros megoldással készül. Így eredményül egy nagyon finoman kezdődő, de a szálazáshoz képest mégis kicsit karakteresebb szemöldöktetoválást kaptunk. <<Több kép>>


A lehetőségek végtelen tárháza áll a vendégek rendelkezésére, hogy sminktetoválásuk ne csak szép, de személyiségükhöz igazodó is legyen! Egyéniség és megszokás kérdése, hogy kinek melyik a kedvence! Te csak válassz, szalonunkban pedig elkészítjük számodra!

Kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!

Várunk szeretettel a Matkovich Zsuzsa Smink & Sminktetováló Szalonban!

Árlista