91 resize 92 resizeSzomorú tendencia, hogy idehaza is egyre több hölgy küzd a mellrákkal. Persze ha a betegséget időben észreveszik és kezelik, akkor 100%-ban gyógyítható. Azonban az emlődaganat eltávolításával a mellbimbó és az emlőudvar is eltávolításra kerül. Az úgynevezett areola tetoválással azonban ezek a hiányosságok pótolhatók és a műtött mell pont olyanná varázsolható, mint az egészséges.

 

91 resizeKiválóan alkalmazható ez a technika nem csak a teljes emlő eltávolítás után, hanem egy mellfelvarrással járó mellműtét után is, ahol a mellbimbó udvar áthelyezése miatt, a körvonala sérül és a műtétet követően a heg elhalványult, így a mellbimbóudvar elveszíti a kontúrját és színeit.
Az orvosi tetoválás egy tökéletes megoldás ezekben az esetekben!
Az eljárás tulajdonképpen mindegyik esetben azonos, a mellbimbó és udvarának esztétikai kialakítása egy speciális orvosi tetoválási eljárással történik, amikor is több alkalommal korrigáljuk az eltérést/hiányt egy új, tökéletes formájú mellbimbó és udvara érdekében.

94 resize 91 resize

Ehhez az eljáráshoz azonban elengedhetetlen a megfelelő tapasztalat, hiszen az átültetett szöveteken hozzuk létre az emlőudvar új színét, méretét, formáját és persze pozícióját is. 96 resizeA mikropigmentálást több lépésben kell végezni, - de ez az adott felülettől függ, - azonban a bámulatos végeredmény garantált.    

Ez a fajta orvosi tetoválás egy igen fontos eleme az esztétikai megújulásnak, sok ember köszönheti ennek az eljárásnak a tökéletességet, ezen az intim területen is.

Minden esetben, amikor a különböző eltéréseket orvosi tetoválással korrigáljuk, a vendég egy komoly esztétikai korrekcióhoz jut. Ebben az esetben elmondhatjuk –nőknél-, hogy a nőiességüket, egyúttal az önbizalmukat kapják vissza.

A beavatkozás árát több tényező befolyásolhatja, ezért csak egy személyes konzultációt követően tudunk pontos árat adni!

Kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!

Várunk szeretettel a Matkovich Zsuzsa Smink & Sminktetováló Szalonban!

Árlista