torzsvendeg emblema 02LÉGY TE IS SZALONUNK SMINKTETKÓS TÖRZSVENDÉGE!

Mi, díjazzuk a belénk vetett bizalmadat és hűségedet!

MIT KELL TENNED EHHEZ?

Csak készíttess nálunk Zsuzsával, legalább két különböző területre (szemöldök, szemhéj, ajak, areola) SMINKTETOVÁLÁST és máris automatikusan a Törzsvendégünkké váltál!

Ugye milyen egyszerű ez?

HOGY MIÉRT JÓ NEKED, HA TÖRZSVENDÉGÜNK LESZEL?

Nos, ez számodra számos kedvezménnyel jár! De mik is ezek:

Egyrészt, mert minden nap, ahányszor tükörbe nézel, élvezheted, hogy a szalonunkban készült sminktetkóid a nap 24 órájában díszítik az arcod és ez már alapban boldoggá is tesz! :-P Már ezért is megéri, no de mi van még:

  • Törzsvendégeink számára a harmadik, új terület tetoválására automatikusan 10% kedvezményt biztosítunk!
  • Törzsvendégeink közül minden hónapban kisorsolunk néhányat, akik abban a hónapban valami szuper ajándékot kapnak szalonunktól! Kinek ne esne jól egy kis meglepi?
  • Törzsvendégeink minden névnapjuk és születésnapjuk alkalmával különböző értékű ajándékkuponokat kapnak tőlünk, melyet aztán szalonunkban bármely szolgáltatásunk valamelyikére beválthatnak!
  • Törzsvendégeinknek rendszerint külön, extra akciókat ajánlunk, melyeket CSAK ÉS KIZÁRÓLAG Törzsvendégeink vehetnek igénybe! ;-)
  • Törzsvendégeink számára a Zsuzsával történő előzetes személyes konzultáció (5.000,-FT) árától eltekintünk, Számotokra ez INGYENES!
  • Törzsvendégeink számára kikalkuláltunk egy egyszeri színfrissítésre vonatkozó kedvezményes (40% KEDVEZMÉNNYEL) árat, melyet a nálunk készült tetoválásaik 2 éven belüli színfrissítésre használhatnak fel!

Tehát, Te csak jól járhatsz! Élvezheted a sminktetoválásaid által nyújtott előnyöket és örülhetsz az általunk ezért felajánlott ajándékoknak, kedvezményeknek! 

SZERETETTEL LÁTUNK TÉGED IS TÖRZSVENDÉGEINK KÖZÖTT!